21 Mayıs 2012 Pazartesi

Home Store ürünleri


DigiModa.com başta bayanlar olmak üzere bayan,erkek ve çocuk kategorileri ile yayın hayatına başlamış bir e-ticaret sitesinden öte bir e-pazar sitesidir. DigiModa.com kurucuları Moda2nın kalbinden çıkan profesyonel bir ekip tarafından 2012 yılında temelleri atılan ve 1 Haziran 2012 tarihinden itibaren yayın hayatına başlayan amacı e-ticaret sektörüne giriş yapmak değilde sektörü yeniden şekillendirmek olan bayan giyim başta olmak üzere bayan alışveriş sitesidir.

DigiModa.com üzerinden bayanlar için bayan giyim kategorisinde bayanlara yönelik;bayan elbisesi,abiye,bayan ayakkabı,abiye ve büyük beden bayan elbisesi başta olmak üzere çeşitli kategorilerde Dünya markalarını en kaliteli ve en ucuz olma prensibi ile yayın hayatına başlamıştır.
DigiModa.com kozmetik kategorisinde bayanların kullanmaktan hiçbir zaman vazgeçemedikleri , bayan parfümleri,cilt bakımı ürünleri,güneş ürünleri,makyaj malzemeleri gibi kzometik ürünlerini %100 orjinal ve en ucuz kozmetik ürünlerini bir çatı altında toplamıştır.

DigiModa.com bayan ayakkabı kategorisi şıklığı ve zerafeti arayan bayanların uğrak mekanı olmak ile birlikte özel tasarım bayan ayakkabılarının,büyük numara bayan ayakkabılarının olduğu bayan ayakkabıları kategorisinde her bayanın ihtiyacı olan bayan ayakkabı modelleri en uygun fiyatlarla bayanların hizmetine sunulmuştur.

DigiModa.com aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen teksil devlerinden biri olan Home Store ürünlerini direk olarak kullanıcıyla buluşturmaktadır.Türkiye'de saygın bir yeri olan ve kendi tasarımları ile adından sıkça bahsettiren home store ürünleri DigiModa.com Home Store kategorisinde bayanların hizmetine sunulmuştur.

Ayrıca DigiModa.com'da sizler için sayamadığımız birbirinden ünlü dünya markaları en uygun fiyatlarla sizleri beklemektedir.

Sizde kaliteli ve en uygun alışveriş olanakları sunan DigiModa.com ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve bayan sitemiz üzerinden rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

Bayan Giyim ve Modanın Öncü Adresi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder