27 Eylül 2012 Perşembe

Tuzlu Su Akvaryumu Nasıl Yapılır ?



Tuzlu su akvaryumuna merak sardıysanız ve bununla ilgili bilgiye sahip değilseniz sayflar dolusu araştırma yapmanıza , işi öğrenene kadar deneme yanılma yöntemiyle canlıları telef etmenize ve paralarınızı çöpe atmanıza gerek yok. Bu işi sizin yerinize hem de bedava yapacak profesyonellerle tanışmanızın vakti geldi.

www.marineakvaryum.com


MARİNE AKVARYUM imalatını yaptığı Akvaryumları,evinize ve ofisinize göre özel ölçü ve farklı konsepteki tasarım, kurulum, proje yönetimi, bakım hizmetleri vermektedir. MARİNE AKVARYUM en son teknoloji ürün yelpazesini estetik tasarımlarla birleştirerek tabiatın bir parçasını ofisinizde, evinizde yaşatma imkânı sağlıyor.

Tuzlu su Ekipmanları Nereden Alınır ?


MARINE AKVARYUM kurumsal ve bireysel müşterilerinin ihtiyaç duyabilecekleri tüm akvaryum ekipmanları,canlıları ve teknik servisleri maksimum hizmet anlayışı ile sunmaktadır.

Konusuyla ilgili yurtiçi ve yurtdışı tüm fuar ve organizasyonları yakından takip eden  MARINE AKVARYUMdünyadaki tüm yenilikleri müşterilerinin hizmetlerine sunarak,müşterilerinin karşılaşabileceği tüm zorlukların çözümünde Çözüm ortağı olarak müşterilerinin yanıbaşında yer almaktadır.

MARINE AKVARYUM ” hizmet anlayışı herhangi bir hizmet değil, size ve kurumunuza özel hazırlanmış kusursuz hizmettir.Yoğun iş yaşamınızda sizi rahatlatacak bir akvaryumun size ve ruhunuza sağlayacağı faydaya inanıyorsanız sizinde bir Deniz akvaryumunuz olsun…

Deniz Akvaryumunun Doğru Adresi


MARİNE AKVARYUM  DENİZ AKVARYUMU KURULUM VE BAKIM HİZMETLERİ
Adres : Devrim Sokak ( Kanarya Sokak ) No : 11 / B Firuzköy Avcılar / İSTANBUL
TEL      :
GSM    : +90 533 521 92 22 FAZIL YILMAZ
GSM     : +90 536 697 92 36 AYHAN SATICI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder